0522 21 50 25 info@mijnehbodiploma.nl

Mijn EHBO Diploma

Theorie zelf online - Werken in kleine groepen

EHBO of BHV cursus bij jou op locatie

Wil jij exclusief met jouw groep een BHV cursus volgen? Bijvoorbeeld met je vrienden, collega’s of voetbalclub, kies dan voor incompany cursus.

Wij zoomen specifiek in op de risico’s binnen jouw bedrijf. Wij inventariseren de bestaande procedures. Deze zijn, naast de BHV basis, het uitgangspunt van de BHV cursus. Zo leer je met echte praktijksituaties te werken die van toepassing zijn op jouw bedrijf.

IK WIL EEN OFFERTE

Teamfoto van Jools Meet & Eat na een geslaagde BHV cursus

DE VOORDELEN:

Ervaren instructrice
Groepsvoordeel
Certificaat al in één dag
Veel persoonlijke aandacht
Scherpe prijs

De brand en ontruimingsoefening werd als zeer waardevol ervaren. Zeer nuttig, leerzaam en ook confronterend waren de meest gehoorde opmerkingen.

Complimenten voor de instructeur en de les…vooral zo doorgaan!

Beoordeling: 8,5

Klaas-jan Wieringa

Locatiemanager, Oranjeborg

Wij hebben een zeer plezierige, leerzame en zinvolle dag gehad.

Martijn is een vakbekwame instructeur, een goede match met de jongens van GoHammerhead en weet de boodschap helder, gestructureerd en met een gezonde dosis humor over te brengen.

De combinatie met de uitgebreide online thuisstudie maakt dat iedereen met een zekere basiskennis aan de cursusdag begint.

Dit zorgde er bij ons voor dat er regelmatig herhaling was met betrekking tot de belangrijke aspecten van de EHBO, met name tijdens de praktijkoefeningen die toegespitst waren op onze bedrijfsvoering.

Mede hierdoor bleef het geleerde uit de theorie zeer goed hangen. Een goede combinatie! Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Marcel Westerveen

Event Manager, Hammerhead

Wij zijn TROTS op onze beoordelingen

Gemiddelde o.b.v. van +/- 300 beoordelingsformulieren, ingevuld door onze cursisten in de periode 2013 / 2016.

Locatie

Locatie

Lesmateriaal

Gem. eindcijfer

Een maatwerkoplossing voor jouw situatie

Bestaande procedures
De bestaande procedures die jouw bedrijf of werkgever hanteert, is de basis voor de maatwerk incompany training. Je oefent direct in praktijksituaties die 100% van toepassing zijn voor jouw bedrijf.

Aanwezige materialen
De aanwezige materialen krijgen een prominente plek in de BHV training. Het heeft geen zin om met materialen te oefenen, wanneer die in de praktijk niet aanwezig zijn.

Is er een evacuatiestoel aanwezig? Dan ga je daar ook mee oefenen.
Is er een blusdeken aanwezig? Dan ga je daar ook mee oefenen.

Logische aanvulling
Je werkt en leert met wat er al is. Op deze manier is de BHV training een logische aanvulling op de bestaande procedures en aanwezige materialen.

Haal een erkend certificaat

Na het behalen van het theorie examen krijg je een theorie certificaat. Na de cursus (halve of hele dag) krijg je een erkend certificaat in de vorm van een BHV pas. Deze krijg je ook wanneer je kiest voor een NIKTA of NIBHV certificaat.

NIBHV of Nikta?
Je kunt, als je wilt, ook kiezen voor een NIBHV of NIKTA certificaat. Het is niet nodig, maar er zijn cursisten die daar de voorkeur aan geven. Al onze instructeurs zijn door beide organisaties geaccrediteerd. Welk certificaat je ook kiest, wij regelen het voor je.

Binnen uiterlijk twee weken krijg je een erkend BHV certificaat toegestuurd. Hiermee kun je aantonen dat je met succes hebt deelgenomen aan de BHV cursus.

Zo uitgebreid als jij dat wil

Bekijk de voorbeelden van onze maatwerkopties

Spectaculaire blussituaties of ontruimingen

Het kan zo uitgebreid als jij dat wilt

Oefen met hitte en een echte brand helpt je over de grens om actie te ondernemen. Bij een standaard BHV cursus blus je met verschillende soorten blussers verschillende soorten branden. Dat doe je op een ruime en veilige locatie onder toezicht van ervaren instructeurs.

Hittegewenning, oefenscenario’s en vrachtwagens
Ondanks de brandblusoefening, is de impact van een grote brand veel groter. Om dit te kunnen ervaren, kun je kiezen voor uitgebreide oefeningen.
Van oefeningen voor hittegewenning tot complete ontruimingsscenario’s. Al dan niet bij jouw op locatie.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een incompany cursus als teambuilding

Vraag een offerte aan

Vorm je met een groep collega’s het BHV-team, dan is het belangrijk dat het team goed kan samenwerken. Je moet elkaar blind kunnen vertrouwen. Een goede interactie is de basis voorwaarde voor een goed lopende BHV-organisatie.

Andere BHV beleving
Tijdens een BHV teambuilding dag combineren we de BHV-cursus met aanvullende activiteiten. Deze activiteiten kun je geheel naar wens invullen.

In het verleden heeft bij een groep BHV’ers op herhaling gekozen voor een andere BHV beleving. ’s Ochtends was er aandacht voor de theorie en ’s middags werden de cursisten het veld in gesturd. Daar kwamen ze in verschillende situaties slachtoffers tegen die de cursisten ter plekke moesten helpen.
De dag kende een gezamenlijk afsluiten met een barbecue.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Inzet van een Lotus Slachtoffer

Realistisch & Leuk (op aanvraag)

BHV oefenen op elkaar kan zorgen voor de nodige hilariteit. Hoewel humor belangrijk is, ook bij BHV, kan dit het leerproces onderbreken.
Binnen de BHV cursus kun je de realiteit van de oefening vergroten door gebruik te maken van een LOTUS-slachtoffer.
Lotus is een afkorting en staat voor Landelijke Opleiding Tot Uitbeeldingen van Slachtoffers. Het is iemand die is opgeleid om een slachtoffer te spelen. Elke situatie binnen de EHBO kan worden nagespeeld.

Wil een slachtoffer die niet meewerkt?
Oefenen met iemand die ‘spontaan’ tijdens de les een hartaanval krijgt?
Huur dan optioneel een LOTUS-slachtoffer in.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte?

Bel Harm op (0522) 21 50 25 of laat je gegevens achter. Wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harm Boer
0522 215025

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?