0522 21 50 25 info@mijnehbodiploma.nl

Mijn EHBO Diploma

Theorie zelf online - Werken in kleine groepen

Over onze BHV cursus

In onze BHV cursus stellen wij jouw als BHV’er en het bedrijf waar jij werkt centraal. Zo kan jij met vertrouwen handelen als de situatie daarom vraagt. Tijdens de BHV cursus komen dan ook relevante vraagstukken uit jouw praktijk aan de orde. Ik kom graag met je in contact om meer de vertellen over onze BHV cursussen.

Groetjes,

Harm Boer

NAAR CURSUS AGENDA

Instructeur Rinus laat hier zien hoe je op juiste wijze een brand blust.

DE VOORDELEN:

Ervaren instructrice
Groepsvoordeel
Certificaat al in één dag
Veel persoonlijke aandacht
Scherpe prijs


Hier was iedereen enthousiast over de BHV herhalingscursus!

Lijkt mij een prima opzet zo! Cijfer vind ik altijd lastig, maar laten we zeggen…een 8,5! Tops zijn in ieder geval; leuke interactie door toevoeging actrice! Daardoor blijft men ook scherp!

Graag tot een volgende keer!

Mark van der Veen

Stadscafé Oasis

Een greep uit de onderwerpen die wij gaan behandelen

Beginnende brand
Verschillende blusmethoden
Levensreddende handelingen
Noodcommunicatie

Ontruimen
Alarmeren
Stabiele zijligging
Controle vitale functies

Reanimatie
AED
Shock
Flauwte

Hoofdletsel
Verstuiking/ Kneuzing
Onderkoeling
Ontwrichting

Wij zijn TROTS op onze beoordelingen

Gemiddelde o.b.v. van +/- 300 beoordelingsformulieren, ingevuld door onze cursisten in de periode 2013 / 2016.

Locatie

Locatie

Lesmateriaal

Gem. eindcijfer

inclusief online video training

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Hierin legt Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste EHBO handelingen uit. Zo haal je in slechts 2 uur je theorie certificaat en is iedereen goed voorbereid bij de cursus!

Als voorproefje op deze training delen wij alvast een video:

BHV Basis- én herhalingscursus

Onze standaard BHV cursussen (open inschrijving) zijn geschikt als BHV basis, maar zeker ook als BHV herhaling. Bij een boeking met een groep (interessant vanaf 6 personen) kunnen wij de BHV cursus helemaal op maat maken, bij jou op locatie. Lees meer over onze incompany cursus.

BHV herhaling
Wanneer je op zoek bent naar een BHV herhalingscursus, dan is de BHV cursus in een halve dag perfect. We herhalen en oefenen dan de praktische vaardigheden uit de BHV cursus. Je krijgt toegang tot onze lesstof via internet, maar bent vrij om dit wel of niet door te nemen.

BHV basiscursus
Ben je op zoek naar een basis BHV en wil je daar zo min mogelijk tijd voor kwijt zijn? Dan is de BHV cursus in een halve dag een zeer goede optie. Vooraf neem je de theorie door via onze digitale leeromgeving. Onze digitale leeromgeving is erg makkelijk in gebruik. De theorie krijg je aangeboden in duidelijke video’s.

Wel een basis cursus BHV, maar GEEN e-learning?
Heb je geen zin in leren via internet, maar wil je gewoon aanschuiven tijdens een BHV cursus en het allemaal op je af laten komen? Dan is BHV cursus in 1 dag (eendaagse BHV) een prima keuze.

Haal een erkend certificaat

Na het behalen van het theorie examen krijg je een theorie certificaat. Na de cursus (halve of hele dag) krijg je een erkend certificaat in de vorm van een BHV pas. Deze krijg je ook wanneer je kiest voor een NIKTA of NIBHV certificaat.

NIBHV of Nikta?
Je kunt, als je wilt, ook kiezen voor een NIBHV of NIKTA certificaat. Het is niet nodig, maar er zijn cursisten die daar de voorkeur aan geven. Al onze instructeurs zijn door beide organisaties geaccrediteerd. Welk certificaat je ook kiest, wij regelen het voor je.

Binnen uiterlijk twee weken krijg je een erkend BHV certificaat toegestuurd. Hiermee kun je aantonen dat je met succes hebt deelgenomen aan de BHV cursus.

Plan je cursus

TOT 70% VERGOEDT DOOR JE VERZEKERAAR!

Zeer prettige, duidelijke en professionele uitleg. Ik kom zelf uit Limburg, maar het was meer dan de moeite waard om voor de cursus naar Meppel af te reizen. Volgend jaar kom ik graag weer!

Eduardo Beijers

Geweldige dag gehad! Claudia deed het hartstikke leuk en het was erg leerzaam. Ook de communicatie vooraf was perfect!

Jan de Winter

Geworteld in Meppel

Al vele jaren verzorgen wij EHBO en BHV cursussen op verschillende locaties in Meppel.  Momenteel verzorgen wij de trainingen in Wijkcentrum De Poele, Groen van Prinstererstraat 1A, 7942 CW Meppel

MIJN EHBO DIPLOMA

Liever een cursus bij jou op locatie?

Bekijk de voordelen van een incompany-cursus.

BEKIJK DE VOORDELEN VAN EEN INCOMPANY CURSUS

Meer weten over onze cursussen?

Bel Harm op (0522) 21 50 25 of laat je gegevens achter. Wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?